Aldersinddelt kortfunktion over netværks i Danmark

Vi arbejder i øjeblikket på flere vejledende løsninger for vores arbejdsområde og for nuværende og tidligere anbragte. Første bidrag i rækken kan du finde under fanden ‘links’, her på vores webside. Her er et overblik via kort og oversigtsliste, over oprettede netværks, fælleskaber, for nuværende og tidligere anbragte i Danmark. Vi har inddelt netværksne efter forskellige kategorier, så det er nemmere at finde ud af, om netværket tilbyder det som du har brug for.

Det at være i et netværk, et fællesskab, sammen med andre nuværende eller tidligere anbragte, kan have flere ret betydningsfulde bidrag.
– Der er i disse fællesskaber mulighed for at møde andre med en anbringelsesbaggrund, tanker og følelser, som man selv har, som kan være svære at finde identifikation med hos folk der ikke har været anbragt.
– Et netværk kan også give rådgivning om forskellige praktiske opgaver, som uddannelsessøgning, kontakt til kommunen, lektiehjælp med mere. – opgaver som alle unge har brug for vejledning til, men som tidligere anbragte kan have svært ved at finde, da der for vores gruppe oftere er tilfælde af sparsomt eller ikke-eksisterende biologisk netværk.

Du kan gå til kortet via linket herunder:

Netværksgrupper for nuværende og tidligere anbragte i Danmark