Nyheder og aktuelt

Ekspertgruppe af nuværende anbragte

Hos De Anbragtes Vilkår arbejder vi altid i tæt samråd med både nuværende og tidligere anbragte. Vi mener nemlig, at de er de sande eksperter på området.

På denne side kan du lære mere om, hvordan vores ekspertgruppe af nuværende anbragte, der fungerer som en slags advisory board, deltager i arbejdet hos De Anbragtes Vilkår. Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder sammen med nuværende og tidligere anbragte, kan du læse mere på siden om frivillige i De Anbragtes Vilkår her.

 

Sådan arbejder Ekspertgruppen af nuværende anbragte

Ekspertgruppen af nuværende anbragte mødes 4-5 gange årligt. Her er de med til at give feedback og inputs til vores idéer, således at de konklusioner og anbefalinger De Anbragtes Vilkår går videre med, altid er kvalificeret af de anbragte selv.

Igennem det arbejde kommer vi til at drøfte forskellige emner i forhold til livet som anbragt. Det kan fx være en drøftelse af forholdet til sagsbehandlere eller anbringelsessted; udfordringer i skolen i relation til at være anbragt, eller hvordan omgivelserne anskuer livet som anbragt.

Det, der arbejdes med er anonymt, så de enkelte historier aldrig kan genkendes. Det sker for at værne særligt om sikkerheden for det private rum, da alle medlemmer af Ekspertgruppen er under 18 år.

Skal du være med?

Er du selv nuværende anbragt? Er du mellem 12-17 år? Og kunne du tænke dig at være med i vores Ekspertgruppe?

Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi mødes 4-5 gange årligt. Vi mødes altid i København og vi serverer altid slik og sodavand 😉

Vi hjælper gerne med at dække udgifter til transport.

Kontakt os her, for at høre mere