Bliv medlem

Ordinært medlemskab

Det ordinære medlemskab er til dig, der selv har anbringelsesbaggrund.

Som ordinært medlem er du sammen med andre med anbringelsesbaggrund med til at skabe et nyt og forbedret anbringelsesområde og give De Anbragtes Vilkår din stemme, samt et økonomisk bidrag.

Som ordinært medlem bliver du også inviteret til en række arrangementer, såsom vores topmøde for tidligere anbragte og den årlige generalforsamling, hvor du kan være med til at forme organisationen. Du skal have været medlem 3 måneder, for at have stemmeret.

Er du under 18 år, kan du være gratis medlem. Kontakt os med dine oplysninger, så opretter vi dig som gratis medlem.

Du kan kun blive ordinært medlem, hvis du har anbringelsesbaggrund. Har du ikke anbringelsesbaggrund, kan du i stedet blive støttemedlem.

Bliv ordinært medlem nu Under 18 – gratis medlemskab

Støttemedlemskab

Støttemedlemskabet er for dig, der ikke har anbringelsesbaggrund, men ønsker at støtte sagen og vil være med til at give anbragte børn og unge en stærk stemme i samfundet.

Opdelingen i ordinære medlemmer og støttemedlemmer er nødvendig, da det som eksempel kun er medlemmer med anbringelsesbaggrund, der har stemmeret til foreningens generalforsamling.

Som støttemedlem bakker du aktivt op om sagen uden selv at have anbringelsesbaggrund. Måske ønsker du som fagperson, ildsjæl eller privatperson at bidrage til den stemme, vi arbejder for at give nuværende og tidligere anbragte i samfundsdebatten.

Som støttemedlem vil du bl.a. blive inviteret til en række arrangementer som fx vore Faglige Aftener, hvor vi gennem oplæg, debat og workshops bliver klogere på anbringelsesområdet i bred forstand.

Bliv støttemedlem nu

Enkeltdonation

Ønsker du ikke at blive fast medlem, har du også mulighed for at støtte vores arbejde med en enkeltdonation.

Klik her