Find hjælp og støtte

Her kan du som både nuværende og tidligere anbragt søge hjælp og vejledning. Klik på boksene nedenfor for at lære mere om de forskellige tilbud.

​Har du akut brug for hjælp, kan du kontakte Børnetelefonen her. Børnetelefonen har et bredt kendskab til anbringelsesområdet og er klar til at hjælpe dig både via chat, sms og telefonisk.

Rådgivning

Hvadend du er tidligere eller nuværende anbragt eller står overfor at skulle anbringes, kan du opleve at få brug for råd og vejledning. Vi har lavet en oversigt af rådgivningsmuligheder her, for at gøre det lettere for dig, at finde det rette tilbud.

Netværksgrupper

Det kan være rart, befriende og hjælpsomt at møde ligesindede. Vi har derfor lavet en oversigt over forskellige netværksgrupper i Danmark, med særlig relevans for nuværende og tidligere anbragte. Klik, for at læse nærmere.

Bisidderordning

Man kan tit opleve at føle sig utryg eller usikker, hvis man skal til møde med myndighederne. Det kan derfor være rart at have en bisidder med. Du kan lære mere om bisidderordningen og finde en bisidder ved at klikke her.

“Alle superhelte har haft en særlig opvækst, der har givet dem nogle helt særlige kompetencer. Og alle superhelte har skulle overkomme noget og har fået hjælp – ligesom os.”

Maria, tidligere anbragt