Job i De Anbragtes Vilkår

Ledige stillinger hos De Anbragtes Vilkår

Vil du være med i arbejdet for at gøre en forskel for tidligere, nuværende og fremtidige anbragte børn og unge i Danmark?

Nedenfor kan du se ledige jobs hos De Anbragtes Vilkår og læse om rekrutteringsprocessen hos os.

Stilling: Bogholder, der kan arbejde selvstændigt og har lyst til at hjælpe med administrative opgaver.

 

Vores bogholder går på pension, derfor leder vi nu efter en ny bogholder/administrativ medarbejder.

Du vil ca. halvdelen af din tid være optaget af regnskabsdelen. Her vil du være eneansvarlig for alt fra datafangst til aflevering af afstemt materiale til revisor. Ligeledes vil du være ansvarlig for planlægning og udarbejdelse af månedsregnskaber, budgetter og estimater i tæt samarbejde med ledelsen.

Den daglige bogføring foregår i e-conomic og lønnen afvikles via Danløn. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til disse systemer, og det er helt nødvendigt, at du er en haj i Excel.

Dine opgaver vil desuden indbefatte likviditetsstyring, projektregnskaber og momsafregning.

Hvem er du?

Vi leder efter en erfaren, uddannet bogholder. Måske har du været revisorassistent eller regnskabsansvarlig. Det vigtige er, at du kan dit bogholderi og har mod på også at bidrage til øvrige opgaver af administrativ karakter. Det kan fx dreje sig om mødebooking, kalenderstyring, bestilling af togbilletter, kursusadministration o. lign. Afhængig af dit erfaringsniveau vil vi også gerne trække på dig til lettere ledelsesunderstøttelse ad-hoc fx afklaring af ansættelsesretlige spørgsmål, screening af kontrakter o. lign. i samarbejde med Dansk Erhverv.

Vi leder efter dig, der:

 • Har lyst til at være med på et hold, hvor der både er højt til loftet og meget, der skal leveres.
 • Har stærke samarbejdsevner men er indforstået og komfortabel med, at træffe egne beslutninger på basis af din egen erfaring og vidensøgning.
 • Er serviceorienteret og har et godt overblik.
 • Er opsøgende og proaktiv og kan understøtte ledelsen i at sikre rettidig og systematisk afrapportering til bestyrelse, donorer m.v.

Hvad får du?

Som bogholder i DAV bliver du en del af et sekretariat bestående af 12 dedikerede kolleger med vidt forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Stillingen er fuldtid og med start snarest muligt.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig så send en ansøgning inkl. CV og evt. eksamensbevis via nedenstående ansøgningslink senest den 6. oktober 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Camilla M. Kronborg camilla@deanbragtesvilkar.dk/21 47 70 07 eller udviklingschef Anne Skovgaard anne@deanbragtesvilkar.dk/31 64 11 16.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex her.

 

Stilling: Deltidsansatte med anbringelsesbaggrund til undersøger-korps

Vil du være med til at give nuværende anbragte en stemme og få deres viden og erfaringer frem? Så kan du lige nu blive del af vores nye undersøger-korps.

Som del af vores undersøger-korps kommer du til på forskellig vis at skulle tale med nuværende anbragte børn og unge. Det kan fx være et interview på et døgntilbud, et besøg hos et barn i en plejefamilie eller en workshop, der afvikles i tæt samarbejde med vores sekretariat. Det er derfor en fordel, hvis du har mulighed for at være fleksibel, da arbejdstid- og sted vil variere.

Hvem er De Anbragtes Vilkår?

I De Anbragtes Vilkår arbejder vi for, at anbragtes stemme bliver hørt og inddraget. Det er nemlig et stort problem, at mange nuværende anbragte ikke oplever at blive hørt og forstået. Men du kan være med til at gøre en kæmpe forskel!

Med din anbringelsesbaggrund kan du være nøglen til, at nuværende anbragte bliver hørt. For børnene og de unge er det ofte vigtigt, at dem de fortæller deres oplevelser og erfaringer til, er nogle der forstår dem og forstår hvad det vil sige at være anbragt. Så hvis du vil være med til at sikre, at nuværende anbragte bliver hørt, så er det netop dig vi søger.

Lidt om jobbet

Som del af De Anbragtes Vilkårs undersøgerkorps kommer du fx ud og interviewer anbragte børn og unge, holder workshops eller lignende, hvor målet er at få de anbragtes stemme frem. Du får med andre ord en hjælper-rolle, hvor du hjælper til at nuværende anbragte bliver hørt og forstået. Men du kommer ikke til at gøre det alene. Vi sikrer, at du bliver klædt på til opgaverne og at du altid vil være sammen med andre medarbejdere i arbejdet.

Både arbejdstider og sted varierer.

Hvad får du ud af det? 

 • Du gør en reel forskel for nuværende anbragte og sikrer at deres stemme bliver hørt

 • Du styrker dit cv og får konkret erfaring med interviews og inddragelsesaktiviteter

 • En tilpasset uddannelse som klæder dig på til de spædende opgaver du kan få i undersøgelseskorpset

 • Et meningsfuldt og fleksibelt arbejde, hvor du er med til at gøre en kæmpe forskel for nuværende anbragte

Lidt om dig

Du skal selv have anbringelsesbaggrund. Og så skal du have lyst til at komme ud og være i dialog med nuværende anbragte børn og unge. Derfor ser vi også gerne, at du har erfaring med at interviewe eller afholde strukturerede samtaler fx fra arbejde, studie el.lign. Det er en fordel, hvis du er:

 • God til at møde nye mennesker

 • God til at lytte og være nysgerrig på, hvad børnene og de unge siger

 • God til at bidrage til at få skabt en god stemning, når I kommer på besøg i fx børnenes og de unges hjem

 • God til at overholde dine aftaler og møde til tiden

 • God til at bringe dine egne erfaringer og oplevelser i spil på en måde, så de nuværende anbragtes perspektiver understøttes og ikke overskygges

 • Fleksibel i forhold til hvor og hvornår arbejdsopgaverne er

Vilkår

Der er ikke tale om et fast timeantal, men om enkeltstående opgaver, der honoreres per gang. Timelønnen er 150,00 kr. Opgaverne udbydes løbende til undersøgerkorpset, og der vil derfor være god mulighed for selv at bestemme, hvor mange timer du har mulighed for at lægge.

Hvordan søger du?

Hvis du er interesseret i at blive en del af De Anbragtes Vilkårs særlige undersøgerkorps så send en kort ansøgning til sara@deanbragtesvilkar.dk. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til projektkoordinator Sara Romme Christensen på 28 78 09 72, hvis du har nogle spørgsmål. Der bliver afholdt samtaler i uge 7 og 8 2023. Jobbet som undersøger kræver deltagelse på vores uddannelse. Næste uddannelsesweekend er den 4. og 5. marts 2023.

Sådan er ansættelsesprocessen hos De Anbragtes Vilkår

For os handler et ansættelsesforløb om at matche den rette person til en stilling. Nedenfor finder du en beskrivelse af et typisk ansættelsesforløb i DAV.

​Vi slår alle stillinger op

Vi slår alle vores stillinger op på vores hjemmeside, på relevante sociale medier og andre platforme. Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger, men opfordrer i stedet for til, at du løbende holder dig opdateret her eller følger os på de sociale medier.

Ansøgningen

Når du søger en stilling hos De Anbragtes Vilkår, er vi især interesserede i at vide, hvorfor du søger netop denne stilling, og hvorfor du vil arbejde hos os. Det vil vi gerne finde svar på i din ansøgning.

CV

Vi foretrækker, at dit CV beskriver hele dit karriereforløb, hvor vi kan se, hvilket år og måned du har påbegyndt og afsluttet dine ansættelser. Du må også gerne angive, hvis en ansættelse har været tidsbegrænset eller et vikariat.

Hvis du er nyuddannet, er det fint, hvis du nævner eventuelle studiejobs, frivilligt arbejde og andre aktiviteter, der har givet dig erfaringer, som du kan udnytte i jobbet.

Samtalen

Vi kontakter dig på mail eller telefon, hvis vi gerne vil se dig til en samtale. Inden samtalen må du gerne notere de spørgsmål, du vil have svar på under samtalen. Deltagere i samtalen vil typisk være

 • Bestyrelsesformanden eller næstformand – alternativt en repræsentant fra bestyrelsen
 • Sekretariatslederen
 • En repræsentant fra sekretariatet (en fagrelevant repræsentant fra sekretariatet)
 • En frivillig

De Anbragtes Vilkår er en arbejdsplads, der lægger vægt på en uformel omgangstone. Sådan vil vi også gerne have, at vores samtaler forløber. For det betyder, at vi kan lære dig bedre at kende, og at du får et helt billede af, hvordan det er at arbejde i De Anbragtes Vilkår.

Det kan variere om der afholdes én eller to samtaler. Det vil fremgå af det enkelte jobopslag.

Ansættelser og afslag

Vi giver alle ansøgere svar, når en stilling er besat. Vi oplever ofte, at have mange ansøgere, og i nogle tilfælde holder vi derfor samtalerne over en periode. Det kan betyde, at man skal vente lidt længere på et svar. Vi er meget opmærksomme på, at man som ansøger gerne vil have svar så hurtigt som muligt.

Vi ringer til alle ansøgere, der har været til samtale. Kommer du ikke til samtale, sender vi dig et afslag, som fortæller, hvad vi lægger vægt på i rekrutteringsprocessen. Vi har løbende fokus på, hvad vi kan forbedre, og vi hører derfor meget gerne dine bemærkninger til, hvordan du har oplevet rekrutteringsforløbet hos os.