Støt De Anbragtes Vilkårs arbejde

Giv faste bidrag til vores arbejde som støttemedlem

Som støttemedlem kan du støtte vores arbejde med et fast beløb. Det kan du gøre enten månedligt eller årligt.

Støttemedlemmer er medlemmer uden anbringelsesbaggrund.

Vores støttemedlemmer bliver inviteret med til landsmøder, udvalgte faglige aftener, samt forskellige medlemsarrangementer og udgør en vigtig del af vores arbejde.

Bliv støttemedlem

Bliv ordinært medlem og en del af fællesskabet

Som ordinært medlem af De Anbragtes Vilkår støtter du foreningen med et økonomisk bidrag, enten månedligt eller årligt, og du kan engagere dig som frivillig og få indflydelse på vores anbefalinger og politiske arbejde.

Alle med anbringelsesbaggrund kan blive ordinært medlem.

Bliv ordinært medlem nu

Giv et enkeltbidrag

Ønsker du som virksomhed, institution eller privatperson at støtte vores arbejde med en enkeltdonation, kan dette ske her.

Dit bidrag går til at understøtte vores arbejde for at styrke de anbragtes stemme i samfundet. Det er f.eks. afholdelse af udgifter, når vores frivillige, tidligere anbragte afholder klyngemøder, konference for fagprofessionelle, når vi skal have udviklet og markedsført et anbefalingskatalog, eller når vi skal udarbejde materiale til vores topmøder for tidligere anbragte.

Giv en donation

OBS: Vi gør opmærksomme på, at medlemskab og donationer desværre ikke er fradragsberettiget, jf. ligningslovens § 8a .

Har du spørgsmål til medlemskab eller enkeltdonationer, kan du kontakte De Anbragtes Vilkårs kommunikationskoordinator Christina på christina@deanbragtesvilkar.dk eller 28104739.